MLM

MLM ili multi level marketing se primjenjuje u većini poslova na internetu. Pogodan je za širenje mreže kupaca, korisnika, parnera i slično, jer nagrađuje članove za dovođenje novih. Time se troškovi marketinga prebacuju na članove dok organizator isplaćuje proviziju samo po učinku. Ako se ta provizija isplaćuje uglavnom iz uplata novih članova, umjesto iz realne zarade, program ubrzo propadne jer predstavlja financijsku piramidu. Ovdje nije bitno dali postoji proizvod ili ne nego dali je tim poslom moguće zaraditi isplate s tolikim postotkom. Ali bez obzira koliko biznis potraje prvi ulagači najčešće zarade ili bar ne izgube ulog. Zato je preporuka ili uđite na vrijeme ili nemojte uopće u to ulaziti. Druga je opcija neki manji ulog koji vam neće predstavljati problem ako ga izgubite, s tim da se onda više orijentirate na zaradu od dovođenja članova(referala).

Stranica koja isplaćuje veliki referalni postotak, čak 50%, je freebitco.in. Iako ovo djeluje neodrživo utisak vara jer oni organiziraju igre na sreću u bitkoinima a isplate im nisu visoke. Zato rade već preko tri godine i ne prijeti im gašenje, u što se možete uvjeriti klikom na donji baner.

Stranica cashinonbanners.com omogućuje besplatno reklamiranje.Ona prikazuje 6+2 oglasa koje morate pogledati bar 5 sekundi i zatim stičete pravo na upis.Tada se vaš se oglas prikazuje na prvom mjestu vaše CIOB stranice. Dovođenjem članova vaš se oglas pomiče na drugo mjesto stranice svakog novog člana. Kad oni dovode nove članove oglas vam se spušta do 6 razine i prikazuje na svim njihovim stranicama. Preporuča se da svatko dovede po 10 članova čime bi se oglas na kraju prikazivo na miljun stranica. Trenutno ima 39000 članova što znači da je prosjek malo ispod 6. Dodatna dva oglasa su za nadograđene članove i prikazuju se češće. Uplata od 10$ ide direktno članovima, od toga 2. i 4. razina plaća vašeg referala a ostali vas.
Kome se ovo sviđa može pogledati detaljnije na donjem linku.

Komentari su zatvoreni.